De ondernemers in het historische winkelhart van Enkhuizen nodigen je uit.

Doe mee aan de Paasmarkt op 30 en/of 31 maart en huur een kraampje voor maar 15 euro!

Ge-wel-dig! De Paasmarkt in Enkhuizen keert terug. En hoe! Het wordt een feestelijk weekend in het winkelhart van Enkhuizen met op de vrijdag een grote Paasmarkt op Westerstraat en Vijzelstraat met als thema VOORJAAR en op zaterdag een leuke spulletjesmarkt op Venedie en Dijk! Wij mogen iedereen een kraam aanbieden tegen kostprijs mits aan de voorwaarden wordt voldaan. Die voorwaarden zijn dat de kraam een voorjaarsuitstraling moet hebben. Moeilijk, maar vandaar ook dit extreem lage deelnemerstarief. Onze opdrachtgever wil handel die vrolijkheid, voorjaar, bloemetjes, plantjes, bijtjes en dergelijke uitstraalt.

Daarnaast is op de Van Bleiswijkstraat ruimte voor een foodmarkt, heb jij bijzonder eten of drinken en wil jij op dit plein wat direct aansluit op het gezelligste terrasjesplein van Enkhuizen komen staan? Schrijf je dan nu in!

Stroomvoorzieningen regelen wij.

Naar marktkalender

Enkhuizen is bijzonder geliefd bij toeristen, watersporters en dagjesmensen. En als er wat leuks op stapel staat weten de inwoners van uit de regio deze historische stad goed te vinden. Enkhuizen biedt ook twee grote attractieparken. De vele bezoekers aan Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum doen ook graag het historische winkelhart aan. Wij beloven je dus een druk bezochte Paasweekeinde.

Paasmarkt:

Bloemen, planten, bloemstukken, alles voor op de ontbijttafel, woon- en tuindecoratie al dan niet zelf gemaakt, gezellige en vrolijke handel, leuke spulletjes, snoeperij, curiosa en serviesgoed, tafelkleden enz. enz. enz.

Op zaterdag is alle handel welkom, dus het hierboven genoemde wordt dan uitgebreid met leuke spulletjes en snuisterijen.

Foodmarkt:

Alle soorten foodtrucks en aanverwanten, geen snackwagens en geen alcohol, WEL soep, broodjes, gebak, chocolade, sapjes, lekkernijen al of niet klaargemaakt. Stroomvoorzieningen zijn aanwezig. Geen kraam nodig? Dan betaal je alleen een bijdrage in de stroomvoorzieningen. Kleinverbruikers betalen € 10,00, grootverbruikers € 20,00.

Facebook comments

Huur nu je kraam voor maar € 15.-!!