Het Hoorns Oldtimerspektakel 2018

Informatie Hoorns Oldtimerspektakel 2018

Schrijf je nu in voor een geweldig oldtimerspektakel in de Hoornse binnenstad!

Programma:

Na drie edities op de zondag verhuist het Hoorns Oldtimerspektakel weer naar de woensdag. Het wordt (wederom) een belangrijk deel van de Hoornse Woensdagmarkt van 8 augustus.

Tijdens deze woensdag is er ook een geweldige curiosa en ambachtsmarkt en de Hoornse Ponydag waar zo'n 100 deelnemers aan meedoen (en dat is té leuk om niet te gaan bekijken!).

Het wedstrijdelement (de jurering) is uit het programma verdwenen maar de rondrit blijven we wel doen (voor de liefhebbers).

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 - 11.00 uur: Verzamelen bij de ijsbaan t.b.v. de rondrit
11.00 - 12.00 uur: Rondrit
12.00 - 13.00 uur: Opstellen op Kleine Noord, Grote Noord en Roode Steen
17.00 uur: einde en vertrek via Roode Steen en havengebied

Deelname is gratis en natuurlijk verzorgen wij voor u een lunch en een kleine attentie als dank voor uw komst naar Hoorn.

Te gaan tot de startvlag:

De REGELTJES....

Hieronder volgt een uiteenzetting van het programma voor zover dat nu bekend is.

-We laten uitsluitend voertuigen toe die 30 jaar of ouder zijn. Dus vanaf 1988 en alles daarvoor.

- We gebruiken Kleine Noord, Grote Noord en Roode Steen (voor de grote voertuigen als campers, trucks en dergelijke) om de auto’s op te stellen.

-Eerder van 17.00 uur kun je niet van het terrein af. De Woensdagmarkten worden altijd heel druk bezocht en er lopen veel te veel mensen in de stad waardoor er geen auto's over het evenemententerrein mogen rijden tot 17.00 uur.

-Wij zorgen voor een mooie fotoreportage!

Jouw gegevens

 

Gegevens van de auto

 

Verificatie (tegen de spam).

Op Facebook

Je doet mee aan de rondrit:

-We starten de dag met een mooie rondrit door de omgeving van Hoorn. Deelnemers die hieraan meedoen verzamelen zich tussen 10.00 en 11.00 uur op het parkeerterrein naast IJsbaan de Westfries (Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn) en worden daar ontvangen door iemand van organisatie.

-Deelnemers aan de rondrit ontvangen een routebeschrijving en rijden de rit op eigen gelegenheid. Groepen kunnen op het parkeerterrein worden samengesteld. Let op, dit wordt niet geregisseerd! Gebleken is dat dat niet zoveel zin heeft.

Je doet niet mee aan de rondrit:

-Deelnemers die niet meedoen aan de rondrit kunnen tussen 11.00 en 12.00 uur rechtstreeks naar het organisatiepunt in de binnenstad komen. Dit is gesitueerd op het pleintje aan het begin van het Kleine Noord (bij restaurant Azië). Alle deelnemers rijden vanaf dit punt naar hun locatie en ontvangen per auto 2 lunchpakketten.

 

Op aanwijzing van de organisatie worden de auto's verdeeld over Kleine Noord, Grote Noord en Roode Steen. De grote voertuigen (legertrucks, brandweerwagens, busjes en vrachtwagens) komen in een halve cirkel op de Roode Steen.

NB, we hebben een drukke dag vandaag, Nieuwstraat en Gouw staan vol met kramen, op Gedempte Turfhaven en Veemarkt is een groot ponyevenement gaande en de oldtimershow is op de genoemde straten. Zo is het hele "marktrondje" in de Hoornse binnenstad gevuld!