Kom jij ons helpen bij de Hoornse Clowntjesdag?

Maak samen met ons een groot feest in de Hoornse binnenstad op woensdag 22 augustus!

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Op woensdag 22 augustus wordt de Hoornse Clowntjesdag georganiseerd tussen 10.00 en 17.00 uur. Dit is een van de vijf Hoornse Woensdagmarkten die in juli en augustus in de binnenstad worden georganiseerd.

De dag bestaat uit gratis toegankelijke kinderattracties, schminkstands door de hele stad en heel veel clowns.

Ik ben nu op zoek naar mensen die, als clown uitgedost, bij een van de schminkkramen wil schminken of een attractie wil begeleiden. Het is de bedoeling dat de activiteiten plaatsvinden tussen 11.00 en 17.00 uur.

Mocht je deze dag vrij kunnen houden in je agenda, HEEL GRAAG! Want het wordt ieder jaar moeilijker om de dag in te vullen. Daarom zou het ook fantastisch zijn als je in je kennissen- en vriendenkring rondvraagt of er wellicht meer mensen met je mee willen.

Ik bied, natuurlijk, een FANTASTISCHE dag, een vrijwilligersvergoeding, een heerlijke lunch en een onvergetelijke ervaring.

Ik hoop dat ik een beroep op je mag doen en als je meedoet, geef dan even aan wat je het liefst doet (schminken of attractiebegeleiding).

Ik maak dan een indeling voor de dag zelf en we spreken 's morgens af voor de grote verkleedpartij bij Turf en daar word je ook gebriefd. De verkleedkleren regel ik maar het staat je natuurlijk vrij om zelf je eigen clownsoutfit mee te brengen!

Jouw gegevens

 

Verificatie (tegen de spam).

Facebook comments

Om alvast in de stemming te komen hieronder wat leuke plaatjes zodat je je een idee kunt vormen over de dag zelf.