Kom jij ons helpen bij de Hoornse Piratendag?

Maak samen met ons een groot feest in de Hoornse binnenstad op woensdag 31 juli!

PIRATEN VAN DE GOUDEN EEUW

Op woensdag 31 augustus wordt er een GROOTS kinderevenement georganiseerd in de Hoornse binnenstad tussen 10.00 en 17.00 uur. Dit is een van de vier Hoornse Woensdagmarkten die in juli en augustus in de binnenstad worden georganiseerd. Dit is elk jaar de Clowntjesdag maar omdat het dit jaar het jaar van de Gouden Eeuw is, leek het me leuk om hier bij aan te haken.

De dag bestaat uit gratis toegankelijke kinderattracties, schminkstands door de hele stad en heel veel piraten en ander zeerovergespuis.

Ik ben nu op zoek naar mensen die, als piraat uitgedost, bij een van de schminkkramen wil schminken of een attractie wil begeleiden. Het is de bedoeling dat de activiteiten plaatsvinden tussen 11.00 en 17.00 uur.

Mocht je deze dag vrij kunnen houden in je agenda, HEEL GRAAG! Want het wordt ieder jaar moeilijker om de dag in te vullen. Daarom zou het ook fantastisch zijn als je in je kennissen- en vriendenkring rondvraagt of er wellicht meer mensen met je mee willen.

Ik bied, natuurlijk, een FANTASTISCHE dag, een ruime vrijwilligersvergoeding, een heerlijke lunch en een onvergetelijke ervaring.

Ik hoop dat ik een beroep op je mag doen en als je meedoet, geef dan even aan wat je het liefst doet (schminken of attractiebegeleiding).

Ik maak dan een indeling voor de dag zelf en we spreken 's morgens af voor de grote verkleedpartij bij Turf en daar word je ook gebriefd. De verkleedkleren regel ik deels maar wellicht heb je zelf wat in je kledingkast hangen om aan het thema te kunnen voldoen. Hiervoor ga ik nog even op zoek naar een knappe briefing.

Jouw gegevens

 

Verificatie (tegen de spam).

Op Facebook!

Om alvast in de stemming te komen hieronder wat leuke plaatjes zodat je je een idee kunt vormen over de dag zelf.